Az önce çamaşırsuyu kokusunu ciğerlerime çekerken sevmediğim kokulara bu platformda (?) örnek vermem gerektiğini düşündüm. Ayrıca zaman zaman odamızın açık camından, hafif bir rüzgarla içeri sızan lağım kokusundan da bahsetmeme gerek yok sanırım. Çöplükte çalışıyor olabilir miyim? Yok o kadar değil de, koku cenneti diyebiliriz. Cennet. Ne alaka oldu şimdi?
Bu, zaman zaman kendimle çeliştiğim, nefret ettiğim, ancak oldu ya, bir kere başladığım yazımda kafayı yemek üzere olduğum Beyonce şarkısından da bahsetmek istiyorum. Çok seviyorum, falan. Böyle. Görülen üzere kafam oldukça dağınık.
Bir de ben İngilizce'de nişanlı anlamına gelen fiance'yi beyonce sanıyormuşum eskilerde bir zaman. Nedense bana komik geldi.

Pazar günü Son Durak 4 3D'nin vizyona gireceğini duydum ve Son Durak gibi içi boş ama sıkmayabilecek bir gerilim filmini üç boyutlu izlemenin pek güzel olacağını düşündüm.
Dün ise gelen mail öngösterime davetli olduğumu söylüyordu: "SON DURAK 4 3D " FİLMİNİ REAL D 3D TEKNOLOJİSİ İLE İLK SİZ İZLEYİN!
Vay canına.

Sevgili günlük, görüşürüz.

Söyleyeceklerim daha bitmemiş meğersem. Bu aralar başlık kıtlığı yaşıyormuşum gibi bir problemim olduğu görülüyorsa oralardan, doğru bir ekran görüntüsü kazınmış birkaç kilogramlık beyinlerinize. Birkaç dediysem beş on falan değil. Öyle olsaydı, kesin aldırırdım ben ağırlık yapıyor diye. Yapardım bunu.

Yorumlar

Buro dedi ki…
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Uyku Sersemi dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmaz

Ay çok pis!

Falı fallanmak